Wenskaarsjes
banner januari

WENSKAARSJES


Producteigenschappen

Onze wenskaarsjes zijn door Laura Lilly zelf ontwikkeld. Het ontwerp gebeurt in onze studio in Nederland, de gecontroleerde productie onder supervisie in China. De kaarsjes beschikken over een set unieke eigenschappen:

  • 100% organic soja
  • Minimaal 8 - 10 branduren
  • Diverse geuren door gebruik van etherische olie
  • Voor iedere gelegenheid een wens
  • In iedere kaars een bedeltje

Soja bonen als grondstof

De sojaboon is een peulvrucht en afkomstig van de sojaplant. De sojaolie is de meest geconsumeerde plantaardige olie wereldwijd. De grondstof wordt voor veel verschillende producten gebruikt, zo ook voor sojawax. Sojaolie wordt vervaardigd uit planten zonder dat er een chemisch proces aan te pas komt.

Een zeer positieve eigenschap van sojakaarsen is dat ze  geen roet afstoten maar witte rook. Ze branden bovendien twee keer zo lang als paraffinekaarsen.  Soja kaarsen zijn ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van astma en allergieën.

Bedeltjes

Er bevindt zich in ieder kaarsje een verzilverd bedeltje dat tijdens het  branden van het kaarsje wordt onthuld. Dit leuke bedeltjes is een extra verassing voor degene die het wenskaarsje heeft gekregen! Omdat het kaarsvet bestaat uit sojaolie zijn de bedeltjes eenvoudig schoon te maken.

Aan het zilveren bedeltje zit een slotje zodat u het aan een sieraad kan dragen of als decoratie overal aan kan hangen. Ieder bedeltje past bij het kaarsje en er zijn maar liefst 24 verschillende bedeltjes.

Sorteer op:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

50 Jaar


InStock
4.98

Angel 2 donker


InStock
4.98

Angel1 licht


InStock
4.98

Be your own kind


InStock
4.98

Bedankt


InStock
4.98

Beterschap


InStock
4.98

Big Hug


InStock
4.98

Bijzondere momenten


InStock
4.98

Boedha


InStock
4.98

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN